Egyházközségünk hirdetései
 
Évközi XIX. vasárnap
2020. augusztus 09.

• A hét jeles napjai:
Hétfő: SZENT LŐRINC DIAKÓNUS ÉS VÉRTANÚ
Kedd: Szent Klára szűz
Szerda: Chantal Szent Johanna Franciska szerzetesnő
Csütörtök: Boldog XI. Ince pápa
Péntek: Szent Maximilián Mária Kolbe áldozópap és vértanú
Szombat: SZŰZ MÁRIA MENYBEVÉTELE – NAGYBOLDOGASSZONY
(PARANCSOLT ÜNNEP)
• Mai szentmisénkben megemlékeztünk mindazokról, akik a héten ünneplik névnapjukat vagy születésnapjukat. Isten éltesse őket sokáig!
• Augusztusban megkezdődik a plébánia felújítása, amelynek keretében a villanyhálózatot szeretnénk teljesen helyrehozni, kőművesmunkákat kell végezni, ill. festési munkálatok is lesznek. Mindezekhez kérnénk híveink adakozó szeretetét!
• Augusztus 15-én, szombaton, Nagyboldogasszony főünnepén este 19 órakor lesz szentmise templomunkban. Ugyanezen a napon délelőtt 10.30-kor Dr. Erdő Péter bíboros atya a Bazilikában mutat be ünnepélyes szentmisét, amelynek keretében a Szent Adalbert kitüntetéseket is átadja. Nagy örömünkre szolgál, hogy a kitüntettek között van Sági József Úr is, aki az egyházközségért végzett sok éves munkájának elismeréseképpen kapja a Szent Adalbert érmet.
Ne feledjük, hogy Nagyboldogasszony ünnepe PARANCSOLT ÜNNEP, tehát ezen a napon kötelező szentmisén részt venni!
• Kérjük, hogy aki továbbra is szeretné az Új Ember, ill. Adoremus kiadványokat kapni, az jelentkezzen a sekrestyében, mert a jövőben már csak annyit fogunk rendelni, amennyire valóban igény van.
• SZEPTEMBERTŐL változik a plébánia irodájának nyitvatartása: Hétfőn 16.00-17.30-ig, ill. pénteken szintén 16.00-17.30-ig lesz csak irodai ügyelet.
• A legutóbbi Egyházközségi Képviselőtestületi ülésen megbeszéltek szerint miserendünk a következő: Hétfőtől-szerdáig, ill. pénteken 19 órakor, vasárnap 10.30-kor lesznek szentmisék, csütörtökönként pedig Igeliturgia lesz 19 órakor.

© 2012 Esztergom Szent Péter és Pál Plébánia Suffusion theme by Sayontan Sinha