Hirdetések április 21-én, Húsvétvasárnap

+ Ezúton is szeretném megköszönni azt a nagyon sokféle szolgálatot, amivel a testvérek nagy közösségi ünneppé tették az idei Húsvétot, a Föltámadott áldása kísérjen mindenkit!

+ Húsvéthétfőn köznapi miserendet tartunk.

+ Jövő szombattól este 7 órakor folytatódnak az angol nyelvű szentmisék.

+ Az Esztergomi Bazilikában szombaton, április 27-én délelőtt fél 11-órakor ünnepi szentmise keretében kerül sor a Főegyházmegyei Szent Adalbert díjak átadására.

+ Ugyanezen a napon lesz az idei ministráns találkozó is. (Jelentkezési határidő április 20-ig volt). A program 9 órakor kezdődik a Szent Adalbert Központnál.

+ Mozambikban történt egy szörnyű árvízkatasztrófa, és plébános-elődöm, Michels Antal atya gyűjtést indított, amit a Szent Egyed Közösség segítségével célba is tud juttatni. Úgy döntöttem, egy állóperselyt most vasárnap és jövő vasárnap erre fordítunk. A Vízivárosban a Szűzanya szobra alattit, a Belvárosban a Szent Rita perselyt. Ezen kívül utalással is lehet a gyűjtéshez csatlakozni a Belvárosi Plébánia bankszámlaszámán: 10918001-00000029-05960007 Kérjük, a közleménybe írják be: „Mozambik”.

Előre hirdetjük:

+ Az Országos Mindszenty Zarándoklat engesztelő szentmiséje május 4-én fél 11 órakor lesz az Esztergomi Bazilikában. A szentmisét Dr. Erdő Péter bíboros mutatja be.

+ Az idei Nagymarosi Ifjúsági Találkozó május 18-án lesz: „Fölkelek és Atyámhoz megyek”.

+ Ministráns Focikupa lesz június 8-án, amelyre már lehet jelentkezni egészen június 1-ig.

Esztergom, 2019. április 21.

Dr. Harmai Gábor
plébános sk.

© 2012 Esztergom Szent Péter és Pál Plébánia Suffusion theme by Sayontan Sinha